روماکینگ
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

راه اندازی ساندویچی

راه اندازی فست فود و ساندویچی - تجهیزات فست فود و ساندویچی - روماکینگ

راه انـدازی ساندویچی

روماکینگ تولید کننده و راه اندازی کننده تجهیزات آشپزخانه صنعتی و فست فود و ساندویچی و راهنمای شما در این مسیر می باشد. لطفا با ما همکار باشید.

ساندویچی چیست؟

ساندویچی مکانی است که به محل پخت و طبخ انواع لقمه و ساندویچ ( خوراک پیچیده شده در نان ) اطلاق می شود و تعدادی میز و صندلی جهت صرف غذا در محل موجود است.

منو

منو در واقع مهمترین اصل راه اندازی فست فود و ساندویچی است.

شما در ابتدا باید بدانید که قصد پخت چه غذاهایی را دارید.

نام تعدادی غذا جهت ایده

  • ساندویچ گوشت و مرغ: پنینی و رست بیف و …
  • جغول بغول
  • فلافل
  • ساندویچ سرد: کالباس و …
  • ساندویچ ماکارونی
  • هات داگ، سوسیس، کالباس، ژامبون، بلغاری، پپرونی و …
  • خوراک بندری
  • سمبوسه
  • اسنک
  • انواع پیتزا
  • برگر مرغ و گوشت
  • کباب ترکی
  • مرغ بریان
  • سیب زمینی و قارچ سوخاری
  • انواع سالاد فصل، اندونزی، سزار و …
  • نوشیدنی سرد: موهیتو، لیموناد، دوغ، نوشابه و …
  • و …

اگر قصد دارید تحویل در محل داشته باشید به یک موتور سیکلت جهت تحویل غذا در محل نیاز دارید.

مشاوره

در صورت مایل بودن به تاسیس و راه اندازی فست فود و ساندویچی ، روماکینگ می تواند شما را در حوزه تامین تجهیزات فست فود و ساندویچی راهنمایی نماید.

0
دیدگاه‌های نوشته

شروع گفتگو
پشتیبانی واتساپ روماکینگ
پشتیبانی روماکینگ
در کمترین زمان ممکن پاسخگوی شما خواهیم بود لطفا صبور باشید با تشکر