لوازم رستوران

پس از آماده سازی اولیه مواد غذایی، برای پخت باکیفیت انواع غذاهای سنتی، فرنگی و فست فود نیاز به تجهیزات پخت با کیفیت در تجهیزات رستوران داریم. کیفیت بالای تجهیزات و لوازم آشپزخانه صنعتی در کیفیت و طعم غذا و همچنین بازدهی نهایی آن موثر است. لوازم و تجهیزات پخت باید برای اساس منو غذایی رستوران و آشپزخانه انتخاب شوند. و به لحاظ کیفیت باید از جنس استنلس استیل با کیفیت باشد تا دوام بالایی در محیط های گرم و مرطوب آشپزخانه های صنعتی داشته باشند. و بتوان از آنها در ساعات کار طولانی نیز بهره برد.

از تجهیزات و لوازم پخت صنعتی پرکاربرد میتوان به: انواع کباب پز های اتوماتیک، انواع دستگاه های کباب پز تابشی سالاماندر، انواع کباب پز گازی، انواع دستگاه گریل روغنی و ذغالی، هود آشپزخانه صنعتی، سرخ کن صنعتی، انواع اجاق گازهای صنعتی، گرمخانه های برقی و گازی، دیگ چلوپز صنعتی، دیگ خورشت پز صنعتی اشاره کرد.

تجهیزات رستوران های صنعتی و تجهیزات آشپزخانه های صنعتی  از اهمیت زیادی برخوردار هستند این تجهیزات شامل انواع فر صنعتی ، کباب پز ها ، دیگ های پخت پلو و خورشت ، اجاق گاز وبرقی صنعتی ، انواع پاتیل ها و … می باشند که در کنار یکدیگر قرارمیگیرند و مراحل آماده سازی ، پخت و سرو را برای رستوران داران سهولت می بخشد. تجهیزات رستوران تا حدود نیز از مشکل تامین نیروی انسانی و مسائل مالی کم میکند و در بلند مدت تاثیر چشمگیر خود را نشان میدهند.

لوازم آشپزخانه صنعتی

ضروری ترین و مهم ترین تجهیزات صنعتی آشپزخانه، تجهیزات آماده سازی هستند. سیستم آماده سازی آشپزخانه های صنعتی به این لحاظ اهمیت دارند. که کاربرد فراوانی در تهیه و آماده سازی غذا دارند. و از مزایای ویژه آنها می توان به کاهش نیروی کار و بالابردن کیفیت غذا و کارایی رستوران اشاره کرد. این تجهیزات شامل: ترازو های صنعتی، انواع دستگاه های کباب زن اتوماتیک، همبرگرزن اتوماتیک، جوجه زن اتوماتیک، انواع چرخ گوشت های صنعتی، دستگاه رشته کن گوشت، انواع آسیاب صنعتی ادویه، ساطور اهرمی، دستگاه استخوان جداکن می شوند.

دلایل خرابی رستوران ها

1- استفاده نادرست و بیش از حد از ظرفیت تجهیزات رستوران

مهمترین چیزی که در مورد تجهیزات اشپزخانه صنعتی و تجهیزات رستوران باید مدنظر قرار داد این است که استفاده از آنها باید مطابق با میزان ظرفیت آنها باشد. در غیر این صورت با استفاده مداوم و بیش از حد از ظرفیت، تجهیزات، آسیب دیده و نیازمند تعمیر و تعویض هستند که این عامل باعث افزایش هزینه و متوقف شدن راندمان کاری در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها می شود.در مرحله طراحی و انتخاب تجهیزات آشپزخانه و تجهیزات رستوران، مهمترین آیتمی که باید در نظر گرفت، انتخاب وسایل متناسب با ظرفیت تجهیزات و تیراژ روزانه، تهیه و سرو غذاها می باشد. توجه به این امر یاعث می شود فشار کاری روی دستگاه ها کم شده و طول عمر بیشتری داشته باشند.

2- پرسنل

پرسنل، از مهمترین ترین ارکان در آشپزخانه های صنعتی و رستوران ها می باشند. به این جهت که پرسنل به صورت دائم در حال کار با وسایل آشپزخانه هستند و باید نحوه استفاده از دستگاه ها و نگهداری از آنها را بدانند و قبل از استفاده از تجهیزات باید بطور کامل آموزش دیده باشند تا زمان کار با تجهیزات و دستگاه ها دچار خطا نشده و موجب آسیب به خود و دستگاه ها نشوند.با توجه به کاربرد تکنولوژی روز دنیا در طراحی و تولید تجهیزات آشپزخانه صنعتی و رستوران و مدرن شدن آنها، باید برای کار با هر دستگاه از اپراتور خاص و آموزش دیده هر دستگاه استفاده کرد و به پرسنل یاداور شد که علاوه بر نظافت روزانه دستگاه، در صورتی که دستگاه نیاز به تعمیر داشت با هماهنگی با مسئولین فنی تعمیرات انجام شود و با تکیه به تجربه خود و یا از روی حدس و گمان اقدام به تعمیر وسایل نکنند.

تجهیزات آشپزخانه رستوران

گروه صنعتی روماکینگ خود به عنوان طراح و تولیدکننده انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی، نه تنها مشاوره راه اندازی انواع رستوران سنتی و مدرن را به شما خواهد داد، بلکه خود با داشتن قابلیت تولید باکیفیت ترین لوازم پخت و طبخ غذا، رستوران شما را تجهیز خواهد کرد. توجه داشته باشید این مجموعه متناسب با بودجه شما چندین نوع پیشنهاد قابل اجرا را ارائه می دهد و تا مرحله سوددهی درکنار شما می مانیم.

بصورت کلی برای راه اندازی یک رستوران متوسط نیاز به تجهیزاتی صنعتی در آشپزخانه مانند موارد زیر می باشد:

  1. اجاق گاز صنعتی
  2. فر دمکن برنج
  3. اجاق ترکیبی پخت
  4. فر کانوکشن
  5. گرل تخت و شیار دار
  6. ماهیتابه صنعتی
  7. گریل کباب پز
  8. دیگ خورشتگریل صنعتی
  9. گرمخانه
  10. دیگ سرخ کن
  11. کباب پز

راهنمای خرید تجهیزات رستوران

اگر شما می خواهید یک کسب و کار در زمینه صنایع غذایی شروع کنید یا در حال حاضر رستوران دار هستید ، داشتن تجهیزات کاری خوب می تواند در کار شما تاثیر به سزایی داشته باشد.  یکی از بالاترین هزینه ها در زمینه راه اندازی رستوران می تواند هزینه تامین تجهیزات رستوران باشد، پس باید هوشمندانه آن را انتخاب کنید. درست است که هزینه خرید لوازم رستوران مهم است ولی باید هنگام خرید هزینه تعمیرات ، جایگزینی آن را هم در سال های آینده نظر بگیرید.

لوگو NSF به این معنا که وسیله برای استفاده در آشپزخانه های صنعتی مناسب است.

خرید تجهیزات ضروری: ابتدا منوی غذاییتان را مشخص می کنید، با توجه به منویتان چیزهایی که لازم دارید را تهیه کنید. مثلا کل هزینه یتان را برای خرید یک اجاق بزرگ که فقط روزی یک بار استفاده می شود نمی گذارید. تخمین می زنید که چه مقدار خروجی ای از هر دستگاهی که می خرید لازم دارید و سایز آن را درست انتخاب می کنید.خرید یک دستگاه کوچک باعث می شود مشتری منتظر بماند و عصبی بشود و خرید دستگاه بزرگ آن هم هزینه ی بالایی دارد و هزینه مصرف انرژی آن هم بالاتر است.

تجهیزات با گارانتی بخرید:قبل از اینکه پولتان را برای خرید تجهیزات رستوران سرمایه گذاری کنید، در مورد اینکه سازنده آن چه مقدار پشتیبانی می کند تحقیق کنید.

بررسی تجهیزات قبل از تحویل: قبل از اینکه رسید تحویل را امضا کنید حتما دستگاه را امتحان می کنید. ممکن است محصولات طی حمل شدن آسیب دیده باشند.

مدیریت هزینه ها: وقتی می خواهید تجهیزات رستورانی بخرید به برچسب مصرف انرژی آن توجه کنید ، مثلا در تابستان یخچال باید بیشتر کار کند تا بتواند یخ را خوب نگه دارد ، به همین خاطر میزان مصرف انرژی باعث می شود که هزینه های شما پایین بیاید.

خرید تجهیزات رستوران های صنعتی

برای خرید این تجهیزات میتوانید همه روزه به جز ایام تعطیل به صورت حضوری از کارخانه و خط تولید شرکت روماک دیدن فرمایید و بعد از رویت و تست دستگاه توسط مشتری گرامی ، خرید خود را انجام دهید ، روش دیگر به صورت خرید اینترنتی از درگاه پرداخت امن سایت روماکینگ می باشد برای دریافت اطلاعات بیشتر با کارشناسان فروش تماس حاصل فرمایید.

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *