روماکینگ
0 محصولات نمایش سبد خرید

هیچ محصولی در سبد خرید نیست.

راهنمای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

راهنمای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

مهم ترین بخش راه اندازی یک آشپزخانه صنعتی تهیه و خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که در این پست قصد داریم شما را راهنمایی کنیم . اول بیاین باهم بررسی و مرور کنیم یک آشپزخانه صنعتی به کجا گفته میشه؟ آشپزخانه صنعتی به آشپزخانه های رستوران ها ، کترینگ ها ، تالارها ، بیمارستان ها ، دانشگاه ها ، کارخانجات و شرکت ها گفته میشود که تجهیزات مورد نیاز آن ها با توجه به تعداد مشتری ، پرسنل و یا منوی غذایی آن ها میتواند متقاوت باشد. امروزه دستگاه ها و تجهیزات آشپزخانه ها پیشرفت چشم گیری داشتند ، از دستگاه های آنالوگ به دستگاه های تمام اتومات و نیمه اتومات تبدیل شده اند و کار رای برای صاحبان کسبو کار ها راحت تر کرده است. در ادامه باهم به بررسی تجهیزات مورد نیاز یک آشپزخانه صنعتی می پردازیم.

مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی

دستگاه کباب پز صنعتی

کباب پز صنعتی از سری تجهیزات آشپزخانه صنعتی می باشد که بسیار پر کاربرد و مهم می باشد ، ازین رو مدل های مختلفی برای آشپرخانه های بزرگ و کوچک صنعتی طراحی شده است . انواع کباب پز های صنعتی را میتوان به کباب پز منقلی ، کباب پز اتوماتیک ریلی ، کباب پز تابشی ، کباب پز نیمه اتوماتیک ایستاده ، کباب پز ترکی تقسیم کرد. به عنوان مثال رستوران ها و کترینگ های کوچک از کباب پز های منقلی و ذغالی استفاده میکنند اما برای رستوران ها و تالار ها که مشتریان بیشتری دارند کباب پز تابشی یا اتوماتیک ریلی استفاده میشود.

دستگاه کباب پز تابشی مدل KH4050

دستگاه کباب زن

دستگاه کباب زن یکی دیگر از تجهیزات مورد نیاز برای آشپزخانه های صنعتی می باشد ،در این دستگاه از گیربکس بجای سیستم تسمه ای استفاده شده است که به صورت اتوماتیک مواد کوبیده را داخل مخزن گذاشته و سیخ را در قسمت قالب دستگاه قرار میدهید و بدون دخالت دست و اتوماتیک با توجه به تنظیمات وزن کوبیده کباب را برای شما آماده میکند که در وقت و هزینه های نیرو بسیار میتواند برای صاحبان کسب و کار ها بسیار صرفه جویی داشته باشد.

دستگاه چرخ گوشت صنعتی

علاوه بر چرخگوشت های خانگی در ابعاد بزرگتر برای آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد و از آن برای چرخ کردن گوشت قرمز ، مرغ ، سبزیجات و … استفاده میشود . علاوه بر ابعاد بزرگ ، جرخ گوشت های صنعتی از سرعت و قدرت بیشتری نسبت به چرخ گوشت های خانگی دارند که این امر باعث میشود تا حجم زیادی از مواد غذایی را رستوران داران و صاحبان آشپزخانه های صنعتی در مدت زمان کمتری چرخ کنند.

چرخگوشت صنعتی روماک مدل CH32

دستگاه گرمکن غذا

دستگاه گرمکن غذا نیز از سری دستگاه های مهم برای رستوران ها و کترینگ ها به شمار می رود و مهم ترین کاربرد آن جلوگیری از سرد شدن غذا می باشد . به عنوان مثال انواع خورشت را درون گرمکن های غذا در رستوران ها نگه داری میکنند تا در موقع سفارش مشتری غذا تازه و گرم به دست مشتریان برسد.این دستگاه از ظرفیت 10 الی 200 نفره تولید میشود و مدل های مختلف برقی و گازی دارد و شرکت ها و اداراتی که پرسنل کمتری دارند میتوانند از ظرفیت های کمتر این دستگاه استفاده کنند.

گرمکن غذا 50 نفره مدل fdxfگرمکن غذا 50 نفره مدل fdxf

 

دستگاه اجاق گاز و برقی صنعتی

اجاق ها همواره یکی از مهم ترین دستگاه های آشپزخانه های خانگی و صنعتی می باشد ، صاحبان رستوران ها و کترینگ ها با توجه به فضای خود و دسترسی به انرژی گاز یا برق خود مدل های مختلف این دستگاه را سفارش دهند.

اجاق گاز صنعتی روماکینگ

بخارپز صنعتی

از بخارپز های صنعتی در آشپزخانه های صنعتی برای پخت غذایی سالم به کمک بخار در حالت فشار استفاده میشود ، همچنین این دستگاه ها قابلیت پخت و دم کردن برنج را دارند و گزینه مناسبی برای رستوران ها می باشند . دیگ های بخار قدیمی مشکلات خاص خود را داشتند ازین رو  جای خود را به نسل جدید بخار پز ها دادند که فضای کمتری نسبت به مدل های قدیمی اشغال میکنند.

فر بخار پز سری سوپر هیت گازی مدل GM02-10

خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی

برای خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی کافیست به صورت حضوری و یا آنلاین در سایت روماکینگ محصول خود را انتخاب کنید و اقدام به خرید نمایید همچنین در صورت نیاز به راهنمایی خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی میتوانید با کارشناسان فروش شرکت روماک تماس حاصل نمایید .

 

0
دیدگاه‌های نوشته

شروع گفتگو
پشتیبانی واتساپ روماکینگ
پشتیبانی روماکینگ
در کمترین زمان ممکن پاسخگوی شما خواهیم بود لطفا صبور باشید با تشکر