اصولا راه اندازی و مدیریت فست فود چالش های خاص خودش را دارد. یکی از این چالش های مهم تهیه تجهیزات فست فود باکیفیت و درجه یک است.
در واقع داشتن اطلاعات کامل در خصوص این لوازم و نحوه استفاده از هر کدام از اهمیت بالایی برخوردار است؛ چرا که در صورت عدم آشنایی کافی با انواع تجهیزات و لیست تجهیزات فست فود، ممکن است بودجه خود را در خرید لوازم غیرضروری و بی اهمیت هدر دهید.
از این رو در این مطلب تلاش کردیم با انواع این تجهیزات و کاربرد هر کدام بیشتر آشنا شویم. مهم ترین مواردی که در ادامه بررسی می کنیم عبارتند از:
- مهم ترین گام های راه اندازی فست فود کوچک یا بزرگ
- هزینه راه اندازی فست فود 1403
با ما همراه باشید.
مهم ترین گام های راه اندازی فست فود کوچک یا بزرگ
همان طور که می دانید امروزه شاهد تنوع بالایی در زمینه تولید تجهیزات سوخاری و فست فود و… هستیم. از این رو نیاز است قبل از هر چیز یک چک لیست جامع و کامل از اقدامات مهم و وسایل مورد نیاز داشته باشیم. در ادامه بیشتر به این موضوع می پردازیم.
-
تهیه چک لیست وسایل مورد نیاز فست فود
ابتدا بهتر است اقدام به تهیه یک چک لیست کامل و جامع از لوازم مورد نیاز فست فود کنید. در اینجا به مهم ترین این اقلام اشاره کرده ایم:
تجهیزات ضروری و اولیه
- ماشین ظرفشویی صنعتی
- انواع فر شامل: فر پیتزا ریلی
- فریزر ویخچال های صنعتی
- و…
تجهیزات آماده سازی
- میز تاپینگدار
- هود آشپزخانه صنعتی
- هود مرکزی
- میزکار تمام استیل
- فریزر میزکاری
- یخچال میزکاری
- فریزر ایستاده
- یخچال ایستاده
- تاپینگ پیتزای زیر یخچالی
- خلالکن رومیزی
لوازم پخت وپز
مهم ترین وسایل پخت و پز عبارتند از:
- قالب پیتزا در ابعاد و جنس های مختلف
- دستگاه گریل صنعتی
- کاتر
- اجاق گاز و فر کانوکشن
- تخته برش
- تخته سرو پیتزا
و…
تجهیزات توزیع و سرو
- شوت سیبزمینی
- شوت مرغ سوخاری
- ترول ظروف تمیز
- ترول ظروف کثیف
- کانتر ساده با رویه کورین
- کانتر قاشق و چنگال با رویه کورین
- کانتر گرم تمام استیل
- کانتر سرد تمام استیل
- کانتر صندوق تمام استیل
- کانتر ساده تمام استیل
- کانتر قاشق و چنگال تمام استیل
- یخساز
- کانتر گرم با رویه کورین
- کانتر سرد با رویه کورین
- کانتر صندوق با رویه کورین
- کارد و چنگال یک بار مصرف
- پاکت برگر و ساندویج
- تخته سرو پیتزا
- لیوان و ظروف یک بار مصرف
- نی
- و…
لوازم پاکسازی محیط
- مواد شوینده
- کیسه فریزر و کیسه زباله
- دستمال کاغذی
- دستکش یک بار مصرف
و..
لوازم تزئینی
- گلدان
- آباژور
- لوستر
- تزیینات میز
و…
تجهیزات مالی و اداری
- صندوق پول
- کامپیوتر
- تلفن
- لیبل پرینتر
- چاپگر
و…
تجهیزات نگهداری و انبار
- قفسه انبار پروفیلی
- قفسه انبار از ورق استیل
- قفسه سردخانه
- قفسه ظروف بزرگ
- کابینت دیواری
- کابینت دیواری آبچکاندار
- کابینت زمینی
- ترول حمل سینی
- طبقه دیواری
تجهیزات شستوشو
- شبکه آبرو کف
- ماشین ظرفشویی
- سینک ظرفشویی صنعتی
- کابینت آبچکان دار
-
خرید مواد غذایی برای فست فود
پس از تهیه چک لیست کامل تجهیزات آشپزخانه صنعتی، حالا نیاز داریم اقدام به تهیه مواد غذایی و خوراکی های فست فودی کنیم. مهم ترین این مواد غذایی عبارتند از:
- سوسیس
- کالباس
- فلفل دلمه
- گوشت چرخ کرده
- انواع نان
- روغن
- سبزیجات
- فلفل دلمه
- انواع سس مایونز و گوجه و…
- نوشیدنی ها
- و…
-
تهیه چک لیست ظروف حمل فست فود
پس از تهیه تجهیزات فست فود مهم مثل: فر پیتزا ریلی، فر کانوکشن و… نوبت به خرید ظروف حمل این لوازم می رسد. مهم ترین این وسایل نیز عبارتند از:
- پاکت و جعبه پیتزا
- پاکت همبرگر
- جعبه ساندویچ و برگر
- و…
-
خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی فست فود
به طور کلی پس از اینکه اقدام به تهیه چک لیست تجهیزات رستوران صنعتی و یا فست فود نمودید، باید بودجه ای مناسب در نظر بگیرید تا بتوانید تمامی وسایل مورد نیاز ساندویچی را به طور دقیق تهیه کنید.
در صورتی که بنا به دلایلی مانند: بودجه کم و.. مایل به خرید وسایل ساندویچی دست دوم بودید، پیشنهاد می کنیم به این نکته توجه داشته باشید که با خرید تجهیزات نامناسب، ممکن است کیفیت خدمات ارائه شده در فست فود نیز کاهش پیدا کند.
علاوه بر این فرقی نمی کند فر قنادی باشد یا فر پیتزا و… به هر حال این تجهیزات به مرور زمان و با چندین بار استفاده، ممکن است دچار فرسایش و افت کیفیت شوند.
از این رو پیشنهاد می کنیم چنانچه بودجه کمی دارید، اقدام به خرید لوازم ساده تر اما نو کنید تا از دردسرهای تعویض قطعات و تعمیر در امان باشید.
هزینه راه اندازی فست فود 1403
حالا که با گام های مهم نحوه راه اندازی فست فود آشنا شدیم، نوبت به برآورد دقیق هزینه راه اندازی فست فود می رسد.
نکته مهم این است که باید با اولویت بندی صحیح، هزینه های مختلف را مدیریت کرده و برای رسیدن به سود برنامه ریزی نمایید؛ همچنین اندازه فست فود شما نیز تاثیر زیادی در بودجه بندی دارد. مثلا هزینه افتتاح فست فود کوچک و بزرگ با هم فرق می کند؛ چرا که کسب و کارهای کوچک تر دارای فضا و پرسنل کمتری هستند که به تبع، هزینه های کمتری نیز دارند.
اگر بخواهیم به طور تقریبی به هزینه راه اندازی ساندویچی کوچک اشاره کنیم، باید بگوییم بین 400 تا 600 میلیون بوده و راه اندازی فست فود بزرگ نیز ازقیمت حدودی 800 میلیون تومان شروع می شود.
مشاوره راه اندازی فست فود
پیشنهاد می کنیم برای راه اندازی فست فود و رستوران که شامل انتخاب نام برند و لوگو و… می باشد، حتما با مشاوران تبلیغاتی در ارتباط باشید. روماکینگ به عنوان یکی از برترین تولید کنندگان انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی از جمله: فر قنادی، فر کانوکشن، فر قنادی، تجهیزات فست فود و… می تواند انتخابی ایده آل و برند معتبری برای رفع نیازهای کسب و کار شما باشد. مشاوران این مجموعه آماده ارائه راهنمایی های لازم برای نحوه افتتاح و راه اندازی فست فود هستند. شما می توانید از بخش تماس با ما با مشاوران مجموعه روماکینگ در ارتباط باشید.
لازم به ذکر است تمامی دستگاه های شرکت روماک دارای یک سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش می باشد
نکات راه اندازی فست فود
باید توجه داشته باشید که تهیه تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود نیازمند شناخت دقیق نوع و منوی رستوران است. در صورت راه اندازی یک فست فود کوچک، نیازی به تهیه و خریداری تجهیزات بزرگ و ظرفیت بالا نیست و این کار تنها موجب صرفه هزینههای اضافی میشود. همچنین اگر فست فود شما بزرگ است و منویی که برای آن طراحی کردهاید تنوع غذایی بالایی دارد، نیاز است از تجهیزات بزرگتر و با ظرفیت بیشتر استفاده کنید تا توانایی تأمین سفارشات را داشته باشید. این نکته را درنظر داشته باشید که استفاده بیش از حد از دستگاهها و تجهیزات تنها موجب خرابی و کاهش راندمان آنها میشود. در نظر داشته باشید که شما برای راه اندازی فست فود به بودجه فعلی که برای این کار میخواهید اختصاص دهید هم باید توجه کنید.