همه ما می دانیم کباب از محبوب ترین و پرطرفدارترین غذاهای ایرانی است و در اغلب مهمانی ها سرو می شود. بنابراین آماده سازی این غذای سنتی و هیجان انگیز نیازمند تجهیزاتی از جمله: کباب پز و.. است.

کباب پز ها در انواع صنعتی و خانگی و در مدل های گازی، تابشی، برقی و… در بازار تجهیزات آشپزخانه صنعتی موجود هستند. در این مطلب تلاش کردیم با نوع صنعتی این محصول بیشتر آشنا شویم. مهم ترین نکاتی که در ادامه بررسی می کنیم عبارتند از:

  • راهنمای خرید کباب پز صنعتی
  • کباب پز تابشی بدون دود صنعتی
  • کباب پز برقی بهتره یا گازی؟
  • کباب پز ایستاده بهتره یا خوابیده؟
  • بهترین مارک کباب پز

با ما همراه باشید.

راهنمای خرید کباب پز صنعتی

برای خرید کلیه تجهیزات آشپزخانه صنعتی از جمله: فر پیتزا ریلی و  فر کانوکشن و.. باید اطلاعات جامع و کامل در خصوص محصول داشته باشیم. کباب پز صنعتی نیز از این قاعده مستثنی نیست…

بنابراین بهتر است قبل از هر چیز با ویژگی های یک کباب پز صنعتی مناسب و باکیفیت بیشتر آشنا شویم.

مهم ترین خصوصیات این کباب پز عبارتند از:

  • قدرت بالای پخت

به طور کلی یک کباب پز باکیفیت قدرت کافی برای پخت مواد غذایی را داشته و به صورت آنی، سریع  و یکنواخت گرما را پخش می کند؛ به این ترتیب نیازی به صرف زمان زیاد برای پخته شدن غذا نمی باشد.

  • امکان تنظیم دما

درست مثل: گرم کن غذا که دارای قابلیت کنترل دما می باشد، کباب پز صنعتی نیز باید امکان تنظیم دمای دلخواه را برای پخت غذا فراهم کرده و این مزیت را داشته باشد.

  • جنس مرغوب

بدیهی است یک کباب پز صنعتی حرفه ای دارای جنس و کیفیت ساخت بالایی است. در واقع این ویژگی در تجهیزات سوخاری و کباب پزها کمک می کند تا دارای دوام و طول عمر بیشتری باشند. به این ترتیب از خرابی و کاهش طول عمر این تجهیزات نیز جلوگیری می گردد.

  • ظرفیت مناسب

اگر دارای آشپزخانه صنعتی بزرگی هستید و نیاز دارید برای افراد بیشتری غذا تهیه نمایید، قطعا به یک کباب پز با ظرفیت و ابعاد بزرگ تر نیاز دارید. بنابراین یک کباب پز صنعتی ایده آل باید دارای ابعاد متناسب با نیازهای کسب و کار شما باشد.

  • نگه داری و استفاده آسان

توجه داشته باشید پس از استفاده از کباب پز صنعتی باید امکان جداسازی قطعات به آسانی فراهم باشد. همچنین باید بتوان به راحتی از آن استفاده نمود. به عنوان مثال: وجود دسته مناسب و دکمه و المان های ساده و قابل فهم کمک می کند تا کاربران مختلف بتوانند به آسانی از آن استفاده نمایند.

  • ایمنی بالا

به دلیل وجود حرارت و دمای بالا حتما ضروری است دستگاه شما دارای ایمنی قابل قبولی باشد. مهم ترین ویژگی های یک کباب پز صنعتی ایمن عبارتند از:

  1. دارا بودن قفل ایمنی
  2. جلوگیری از سوختگی افراد
  3. قابلیت خاموشی در صورت بروز حوادث
  • قابلیت جا به جایی

گاهی اوقات ممکن است نیاز باشد کباب پز صنعتی را جا به جا نمایید. بنابراین بسیار مهم است که قابلیت حمل آسان را داشته باشد که این امر با داشتن وزن مناسب، دستگیره های متحرک امکان پذیر خواهد بود. حالا که با ویژگی های کباب پز صنعتی ایده آل و حرفه ای آشنا شدیم، بد نیست به بررسی نوع تابشی آن بپردازیم و ببینیم آیا برای خرید گزینه مناسبی است؟

کباب پز تابشی بدون دود صنعتی

کباب پز تابشی نیز نوع دیگری از این محصول می باشد که به عنوان کباب پز بدون دود نیز شناخته می شود. در واقع این دستگاه مانند تجهیزات رستوران پیشرفته مواد غذایی مختلف را در کمترین زمان ممکن آماده می شارد.

نحوه کار این محصول نیز با استفاده از امواج مادون قرمز بوده که قابلیت نفوذ بهداخل مواد غذایی را دارند و زمان پخت را کاهش می دهند. جنس این محصول از استیل ضد زنگ بوده و می تواند گزینه مناسبی برای خرید باشد؛ اما بد نیست با معایب کباب پز تابشی نیز آشنا شوید.

معایب کباب پز تابشی

با وجود ویژگی های بی نظیر و امکانات عالی که این محصول دارد، اما مانند: تجهیزات فست فود و تجهیزات رستوران که علاوه بر مزایا مکن است دارای نکات منفی نیز باشند، این دستگاه نیز دارای معایبی است. یکی از این نکات منفی، وزن بالا می باشد که امکان جا به جایی و حمل آن را دشوار کرده است.

همچنین اغلب دارای ابعاد بزرگی نیز هستند که البته دارای دسته یا چرخ می باشند تا کمی راحت تر جا به جا گردند. علاوه بر این دارای قیمت بالاتری در مقایسه با سایر کباب پز ها هستند.

با مزایا و معایب کباب پز تابشی نیز آشنا شدیم. اما یک سوال مهم و رایج که ممکن است برای اکثر افراد به وجود بیاید این است که کباب پز برقی را انتخاب کنم یا گازی؟ در ادامه به این سوال مهم پاسخ داده ایم.

کباب پز برقی بهتره یا گازی؟

در مقایسه محصولات سرخ کن نیز با این سوال: سرخ کن صنعتی برقی بهتره یا گازی؟ رو به رو هستیم. بنابراین پرسش بسیار مهم و کاربردی است.

قبل از هر چیز ابتدا باید بدانیم مهم ترین تفاوت های این دو محصول، نوع منبع انرژی می باشد.؛ در واقع همان طور که از نامشان پیداست در کباب پز برقی، از جریان برق و در نوع گازی، از گاز برای پخت غذا استفاده می گردد. همچنین نوع برقی دارای ابعاد کوچک تر بوده و بشتر مناسب فضاهای کم جا می باشد؛ در حالی که کباب پز گازی بزرگ تر می باشد و در فضاهای بازتر قرار می گیرد. همچنین نوع گازی دارای قدرت بیشتری  میباشد.

در کل انتخاب هر کدام از این دو محصول به نیاز کسب و کار و بودجه شما بستگی دارد.ممکن است سرعت انجام کار برای شما اولویت بیشتری داشته باشد؛ در این صورت کباب پز گازی انتخاب بهتری برای شما خواهد بود.

نظر شما چیست؟ می توانید در خصوص انتخاب کباب پز گازی تبادل نظر کنید و در کامنت ها بگویید: انتخاب شما نوع برقی است یا گازی؟

کباب پز ایستاده بهتره یا خوابیده؟

در پاسخ به این سوال که کباب پز ایستاده بخرم یا خوابیده؟ باید بگوییم: برای انتخاب هر کدام از این دو محصول حتما به مساحت و ابعاد آشپزخانه صنعتی خود توجه داشته باشید… چرا که کباب پز ایستاده فضای کمتری را در مقایسه با خوابیده اشغال می کند.

عموما کباب پز ایستاده نیازی به اپراتور ماهر نداشته و بسیار ایمن می باشد. همچنین کم مصرف بوده و بدون تولید دود، پختی آسان را فراهم می کند. از این کباب پز در رستوران و تالارها نیز استفاده می گردد. کباب پزهای خوابیده نیز دارای شیر گاز استاندارد برای تنظیم حرارت بوده و در رستوران، باغ و آشپزخانه های صنعتی از آن استفاده می گردد.

از جمله مزیت های کباب پز گازی خوابیده یا پایه دار نیز میتوان به سفارشی سازی بر طبق نظر مشتری، وجود شیر گازهای استاندارد به جهت تنظیم حرارت و قابلیت شست و شوی آسان اشاره کرد، همچنین از این دستگاه معمولا در رستوران ها، باغ ها، آشپزخانه های صنعتی استفاده میشود و از نوع کباب پز کوچک رومیزی آن نیز در مصارف خانگی میتوان استفاده کرد.

لازم است بدانید اصلی ترین تفاوت بین کباب پز ایستاده و رومیزی ظرفیت آن ها می باشد، معمولا کباب پز های رومیزی در ابعاد کوچک تر ساخته می شوند. البته انواع کباب پز خوابیده و پایه دار نیز برای مصارف صنعتی مناسب هستند.

بهترین مارک کباب پز

برای معرفی بهترین مارک کباب پز می توانیم فروشگاه روماکینگ را پیشنهاد دهیم یا صفحه تجهیرات پخت روماک ماشین تا با شناخت ویژگی های مهم هر کدام خرید نمایید. اما… به طور کلی قبل از انتخاب بهترین برند کباب پز یا سایر تجهزات آشپزخانه صنعتی مانند: ماشین ظرفشویی صنعتی بهتر است موارد زیر را بررسی نمایید:

  • تعیین نیاز کسب و کار

ابتدا از خود بپرسید: هدف شما از استفاده از کباب پز چیست؟ آیا با حجم بالای سفارشات مشتریان رو به رو هستید یا به دلیل پخت با کیفیت تر به دنبال خرید این محصول می باشید؟

  • بررسی محصولات

حتما انواع کباب پز ها را در سایت های مختلف ببینید و مشخصات بررسی کنید؛ نظرات کاربران را بخوانید تا با ویژگی های فنی این دستگاه ها بیشتر آشنا شوید و انتخاب مناسب تری داشته باشید.

  • تعیین قابلیت ها و امکانات

همان طور که تجهیزات رستوران و سوخاری هر کدام دارای امکانات مختلف و قیمت های متفاوتی هستند، برای خرید کباب پز نیز لازم است ابتدا مشخص کنید چه امکاناتی در محصول بیشتر از همه مد نظر شما است؟ سپس تعیین کنید که داشتن این قابلیت برای شما ضروری است یا نه؟

  • مقایسه قیمت

قیمت محصولات نیز از جمله موارد مهم و تاثیرگذار است که باید به طور شفاف مشخص گردد تا بدانید چه میزان بودجه برای خرید کباب پز دارید. البته بهتر است صرفا به دنبال ارزان ترین محصول نباشید و امکانات هر کدام را هم در نظر بگیرید.

فراموش نکنید روماکینگ به عنوان یکی از برترین تولید کنندگان انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی از جمله: کباب پز صنعتی، ماشین ظرفشویی صنعتی،  تجهیزات سوخاری، فست فود و… می تواند انتخابی ایده آل و برند معتبری برای رفع نیازهای کسب و کار شما باشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *