ماشین ظرفشویی صنعتی، به عنوان یکی از مهم ترین تجهیزات آشپزخانه صنعتی ، نقش بسزایی در حفظ بهداشت و سرعت عمل آشپزخانه رستوران، هتل، بیمارستان و سایر مراکز مربوط به خدمات طبخ و پخت غذا را دارند. نگهداری صحیح و به موقع از ماشین ظرفشویی صنعتی نه تنها طول عمر دستگاه را افزایش می دهد، بلکه به بهبود عملکرد، کاهش هزینه ها و جلوگیری از خرابی ماشین ظرفشویی صنعتی کمک می کند .
دلایل اهمیت نگهداری ماشین ظرفشویی صنعتی
نگهداری از ماشین ظرفشویی از اهمیت بسیار ویژه ای برخوردار است و دلایل مختلفی وجود دارد که از ماشین ظرفشویی صنعتی خودمون باید به درستی نگهداری کنیم.
- نکته اول از دلایل اهمیت نگهداری ماشین ظرفشویی طول عمر دستگاه می باشد که در صورت رعایت اصولی شرایط نگهداری از ماشین ظرفشویی صنعتی خودمون می تونیم طول عمر دستگاه رو به مدت زیادی افزایش بدیم.
- نکته دوم کم کردن هزینه های دوره ایه دستگاه باشد که می تواند از آسیب رسیدن به قطعاتی که به صورت دوره ای نیاز به تعمیر یا تعویض دارند جلوگیری کنند.
- نکته سوم مربوط به کیفیت کارایی و بهبود عملکرد دستگاه می باشد که هرچه دستگاه تمیزتر و سالم تر نگهداری شود کیفیت شستشوی اون بهتر می شه و این کیفیت شستشو در عملکرد نهایی دستگاه تاثیر گذار خواهد بود و در نهایت منجر به صرفه جویی در هزینه و رعایت بهداشت محیط آشپزخانه صنعتی می شود.
6 راهکار برای جلوگیری از خرابی ماشین ظرفشویی
افرادی که در کسب و کار خود چه در آشپزخانه صنعتی چه در رستوران و چه در آشپزخانه های هتل فست فود و دیگر آشپزخانه های صنعتی از ماشین ظرفشویی صنعتی استفاده می کنند برای جلوگیری از هزینه ها باید از تحهیزات آشپزخانه خود به درستی استفاده و نگهداری کنند که در این بخش ما به نکات مهمی اشاره کرده ایم. با ما همراه باشید.
1-نصب و راهاندازی صحیح:
در صورت استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی گازی، باید نصب و راهاندازی صحیح دستگاه را انجام دهید. بنابراین، میتوانید به نزدیکترین متخصص مراجعه کرده و از او درخواست کمک کنید.به طور کلی، نگهداری و تعمیرات منظم دستگاه میتواند به بهبود عملکرد و طول عمر دستگاه کمک کند. لذا توصیه میشود که برای نگهداری و تعمیرات دستگاه، به یک فنی مجرب و متخصص مراجعه کنید.
2-تمیز کردن دستگاه:
برای بهینه سازی عملکرد ماشین ظرفشویی صنعتی برقی و گازی، باید دستگاه را دورهای تمیز کنید. برای این منظور، میتوانید از مواد شوینده و ضدعفونی کننده مناسب استفاده کنید.
3-تعویض قطعات مصرفی:
برخی قطعات مصرفی مانند پمپ آب، شیر آب، سیمهای برقی و… در دستگاههای ظرفشویی صنعتی برقی نیاز به تعویض دارند. بنابراین، برای حفظ عملکرد بهینه دستگاه، باید این قطعات را دورهای تعویض کنید.
4-نظافت مکانیزمهای گرمایی:
در صورت استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی گازی، باید مکانیزمهای گرمایی دستگاه را دورهای تمیز کنید. برای این کار، میتوانید از یک برس نرم و مواد شوینده مناسب استفاده کنید.
5-نگهداری در دمای مناسب:
برای حفظ عملکرد بهینه دستگاه، باید دستگاه را در دمای مناسب نگهداری کنید. همچنین، برای دستگاههای گازی باید محلی را برای نصب دستگاه انتخاب کنید که دارای تهویه مناسب باشد و در معرض دمای بالایی نباشد.
6-تعمیرات منظم:
برای جلوگیری از خرابی دستگاه، باید تعمیرات و نگهداری منظم را انجام دهید. همچنین، در صورت بروز مشکلاتی مانند نشتی آب، خرابی قطعات الکتریکی و… باید به نزدیکترین متخصص مراجعه کنید.
راهنمای نگهداری و استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی
برای نگهداری صحیح و درست از ماشین ظرفشویی صنعتی باید چند نکته مهم را در اولویت کاری قرار دهیم:
در قدم اول باید مشخصات فنی و فیزیکی و الکتریکی دستگاه خودمون رو بشناسیم برای این کار بهتره از شرکت ۱۰ نکته مهم خرید |تجهیزات آشپزخانه صنعتی|تولید کننده ماشین ظرفشویی صنعتی اطلاعات دستگاه را بگیریم و یا به کاتالوگ دستگاه مراجعه کنیم. هر ماشین ظرفشویی صنعتی مطابق با نیازها و شرایط آب و هوایی و کاری هر رستوران و یا هر منطقه به صورت متفاوت طراحی و تولید میشن. تفاوت های ماشین ظرفشویی می تونه توی ساختار بدنه نوع استیل به کار رفته شده ابعاد و اندازه موتور گیربکس المنت پمپ شستشو تابلو برق و دیگر اجزا متفاوت باشه برای نگهداری اصولی و استفاده از ماشین ظرفشویی صنعتی بهتره مشخصات فنی و نقشه برقی دستگاه ظرفشویی صنعتی رو داشته باشیم.
علاوه بر اطلاعات فنی دستگاه نیاز داریم تا از مواد شوینده مناسب برای شستشوی ظروف استفاده کنیم مایع ماشین ظرفشویی صنعتی مخصوص برای ماشین های ظرفشویی صنعتی تولید شده است و توسط شرکت های مختلفی تولید و در بازار عرضه می شوند عمر اجزا داخلی ماشین ظرفشویی مثل فیلتر ناظر پمپ و قطعات دیگر را تا حدود زیادی افزایش دهد و برای شستن و از بین بردن چربی ها و همچنین ضدعفونی کردن ظروف بسیار مناسب است.
چک لیست روزانه برای نگهداری ماشین ظرفشویی صنعتی
همانطور که در بالاتر اشاره شده یک چک لیست روزانه برای نگهداری از ماشین ظرفشویی صنعتی خود آماده کنید تا بتوانید به واسطه آن به کارکنان خود و پرسنل خود آموزش داده و سلامتی و ایمنی دستگاه را به صورت روزانه مورد بررسی قرار دهید.این چک لیست را می توانید بر روی تابلویی نوشته و یا حتی بر روی برگه ای یادداشت نمایید و به کنار ماشین ظرفشویی در نقطه ای مناسب نصب نمایید و پرسنل خود را مجاب نمایید تا هر روز پس از پایان ساعت کاری و اتمام کار با ماشین ظرفشویی صنعتی این چک لیست را مورد بررسی قرار دهند و موارد ذکر شده در آن را رعایت کنند.
این چک لیست می تواند شامل موارد زیر باشد:
- قطع کردن برق ورودی دستگاه ماشین ظرفشویی صنعتی
- قطع کردن آب ورودی دستگاه ماشین ظرفشویی صنعتی
- تخلیه آب به جامانده و باقیمانده در منبع آب گرم ماشین ظرفشویی صنعتی
- بررسی وضعیت فیلتر ماشین ظرفشویی صنعتی و پاک کردن آن از باقیمانده و پسمانده های غذا
- بررسی نازل های ورودی ماشین ظرفشویی صنعتی
- بررسی به جا ماندن مواد شوینده داخل مخزن ماشین ظرفشویی صنعتی
- اطمینان از عدم وجود رسوب آب در داخل مخزن و روی نازل ها
- خشک کردن بدنه بیرونی
- تمیز کردن زیر دستگاه و میز ورود و خروج ما
- اطمینان از خاموش بودن سیستم تهویه
شروع سرمایه گذاری بدون نگرانی را با خرید تجهیزات آشپزخانه صنعتی روماکینگ تجربه کنید . برای خرید ماشین ظرفشویی صنعتی وارد سایت فروشگاهی روماکینگ شوید.