اگر با تجهیزات آشپزخانه صنعتی آشنا باشید، احتمالا انواع تجهیزات سوخاری مثل: دیسپلی و گرمکن صنعتی را دیده باشید اما به طور دقیق با کاربرد و مزایای هر کدام آشنا نباشید. بنابراین در این مطلب تصمیم گرفتیم به سوالات رایج کاربران در خصوص این وسایل و تجهیزات پاسخ دهیم. قبل از هر چیز بهتر است با نحوه کاکرد و مزیت های این محصولات بیشتر آشنا شویم.

 با ما همراه باشید.

کاربرد دیسپلی

 دیسپلی دستگاه پیشرفته ای است که مجهز به سیستم گرمایشی بوده تا غذاهای مختلف را در محیط گرم و مرطوب نگه داری کند. این دستگاه از پرکاربردترین تجهیزات فست فود و سوخاری به شمار می رود؛ چرا که با گرم نگه داشتن غذا از افت کیفیت و کهنه شدن آن جلوگیری می کند. بنابراین در هر شرایط آب و هوایی که حضور داشته باشید، می توانید از این دستگاه کاربردی به منظور نگه داری غذا و سفارش مشتریان به شکل تازه و باکیفیت استفاده نمایید.

دیسپلی ها اغلب در ابعاد 60 تا 150 سانتی متری طراحی می گردند. از این دستگاه ها به منظور نگه داری سیب زمینی، مرغ و میگو سوخاری، و… در رستوران ها و فست فود ها استفاده می گردد.

همچنین این محصول مجهز به سیستم رطوبت ساز نیز می باشد تا به این ترتیب با گردش هوای گرم در داخل دستگاه، غذاهای مختلف خشک نشوند.

کاربرد گرمکن غذا

گرم کن غذا برخلاف دیسپلی، مجهز به سیستم رطوبت ساز نبوده و تنها غذاهای مختلف را گرم نگه می دارند. از این رو تفاوت مهم این دستگاه با دیسپلی در این است که از گرمکن غذا نمی توان به منظور نگهداری تمامی غذاها استفاده نمود؛ چرا که غذاهایی مثل مرغ سوخاری ممکن است در داخل این دستگاه خشک شوند! اما پیراشکی، سیب زمینی و سمبوسه که خشک و ترد بودن آن ها باعث خوشمزگی بیشتر می گردد را می توان در گرم کن غذا قرار داد.

همچنین به طور معمول گرمکن غذا مجهز به تعداد بیشتری سینی است تا بتوان مقادیر بیشتری از مواد خوراکی و غذا را در داخل آن قرار داد. در صورتی که قصد راه اندازی سوخاری و آشنایی بیشتر با تجهیزات لازم را دارید، مطالعه مطلب آموزش جامع راه اندازی سوخاری کیلویی را پیشنهاد می کنیم.

تفاوت گرمکن و دیسپلی

همان طور که در توضیحات کاربرد هر محصول گفته شد، دیسپلی مجهز به سیستم رطوبت ساز است تا با گردش هوای گرم و مرطوب مانع خشک شدن مواد غذایی گردد. اما گرمکن غذا تنها قابلیت گرم کردن غذاها را دارد. البته لازم به ذکر است قرار دادن غذا داخل گرمکن، سبب افت کیفیت آن نمی گردد؛ اما بهتر است غذاهایی مثل پیراشکی و سمبوسه که ماهیت ترد و پفکی دارند را در داخل این دستگاه قرار دهید. هر دو این محصول در دسته تجهیزات سرو غذا قرار می گیرند.

ظاهر این دو محصول نیز دارای تفاوت هایی با هم می باشد، از جمله اینکه گرم کن غذا دارای ارتفاع بیشتر و عرض کمتر است؛ به این ترتیب فضای کمتری اشغال می کند و بهترین وسیله برای مغازه های دارای تجهیزات فست فود و سوخاری است؛ چرا که می توان آن را در بخش های مختلف مغازه و در کنار سایر تجهیزات قرار داد. اما دیسپلی که از دیگر تجهیزات سوخاری پرکاربرد است را اکثر مواقع باید در کنار پیشخوان و داخل مغازه قرار داد تا از آسیب به آن توسط مشتریان جلوگیری گردد.

از دیگر تفاوت های این دو دستگاه نیز می توان به تعداد سینی های بیشتر گرم کن غذا اشاره نمود؛ به این ترتیب برای نگه داری غذاهای بیشتر و متنوع تر گزینه مناسب تری است.

جمع بندی

در این مطلب به بررسی دو محصول پرکاربرد از تجهیزات سوخاری یعنی: دیسپلی و گرمکن غذا پرداختیم وگفتیم اصلی ترین تفاوت این دستگاه ها در نحوه گرم کردن غذاها می باشد.

روماکینگ به عنوان یکی از برترین تولید کنندگان انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی از جمله: کباب پز صنعتی، ماشین ظرفشویی صنعتی، فر قنادی، تجهیزات فست فود و… می تواند انتخابی ایده آل و برند معتبری برای رفع نیازهای کسب و کار شما باشد. برای استعلام قیمت دیسپلی، گرم کن غذا و دیگر تجهیزات از بخش تماس با ما با کارشناسان این مجموعه در ارتباط باشید.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *