تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود

مدیریت و اداره فست فود با اینکه جذابیت‌های زیادی دارد، ولی پر از چالش و مشکلات است. یکی از اصلی‌ترین چالش‌هایی که بر سر راه وجود دارد، تهیه تجهیزات راه اندازی فست فود است. هیچ فست‎ فود را نمی‌توان بدون داشتن تجهیزات اولیۀ راه‌اندازی کرد. داشتن اطلاعات کافی در رابطۀ با تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود، بسیار پراهمیت است. شناخت تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود، ظرفیت‌های آن‌ها و داشتن اطلاعات دقیق درمورد هزینه خرید آن‌ها، از جمله مواردی است که باید قبل از شروع کار به آن‌ها دقت کرد.

وسایل مورد نیاز فست فود

  • تجهیزات آماده سازی
  • تجهیزات پخت
  • تجهیزات نگهداری و انبار
  • تجهیزات توزیع و سرو
  • تجهیزات شست‌وشو
  • تجهیزات اصلی فست‌فود

اجاق گاز صنعتی

یکی از اصلی‌ترین و مهم‌ترین تجهیزات راه اندازی فست فود اجاق گاز صنعتی است. این اجاق‌ها مدل‌های مختلفی دارند. برخی از این اجاق‌ها دارای فر هم هستند که در صورت کمبود جا در آشپزخانه، می‌توانید از آن‌ها استفاده کنید. برای خرید اجاق گاز صنعتی باید به نکاتی از جمله: ابعاد اجاق، تعداد شعله، کیفیت، برند سازنده و کاربرد آن دقت کنید.

یخچال

یکی از وسایلی که باید در بالای تجهیزات آشپزخانه صنعتی لازم برای راه اندازی فست فود قرار بگیرد، یخچال صنعتی است. یخچال‌های صنعتی که انواع مختلفی دارند، یکی از پرکاربرد‌ترین و ضروری‌ترین وسایل به شمار می‌روند. یخچال ایستاده، یخچال تاپینگ پیتزا، یخچال ویترینی و یخچال رومیزی، انواع مختلف یخچال‌های صنعتی هستند. در تهیۀ یخچال‌ها نیز باید به ظرفیت، ابعاد و کیفیت یخچال‌ها توجه ویژه‌ای داشته باشید.

سینک ظرف‌ شویی صنعتی

سینک ظرف‌شویی صنعتی یکی از وسایل بخش تجهیزات شست‌وشو است که تا حد زیادی، نیاز شما به شست‌وشوی تجهیزات و وسایل دیگر را برطرف می‌کند. اما با بزرگ‌تر شدن اندازه فست فود، به سینک بزرگ‌تر و وسایل بیشتری نظیر ماشین‌ ظرفشویی نیاز پیدا خواهید کرد. بنابراین برای خرید سینک صنعتی در کنار توجه به کیفیت، برند سازنده و قیمت سینک ظرفشویی صنعتی به اندازه و فضای فست فود نیز باید دقت کرد.

سرخ‌کن

سرخ کن‌های صنعتی کاربرد زیادی در میان تجهیزات مورد نیاز فست فودها دارند. بااستفاده از آن‌ها، به راحتی می‌توانید غذاهای بسیاری را سرخ کنید.

فر

فرها از آن دسته تجهیزاتی هستند که باید بر اساس نوع و منوی فست فود تهیه شوند. این وسیله کاربرد زیادی در فست فودها دارد، برای مثال در تهیه و درست‌کردن پیتزا و بعضی از غذاهای دیگر، به فرهای صنعتی نیاز است.

دستگاه گریل صنعتی

برای درست‌کردن غذاها و خوراکی‌های گریل شده در فست فود، به دستگاه گریل ذغالی صنعتی نیاز دارید. دستگاه گریل یکی از بهترین وسیله‌ها برای پخت برگر ذغالی، استیک و سایر غذا‌ها در رستوران‌ و فست فود است.

لیست تجهیزات لازم فست فود

حالا که اطلاعات کاملی از تجهیزات اولیۀ مورد نیاز فست فود به دست آوردید، باید توجه داشته باشید که با توجه به اندازه و نوع فست فودی که اقدام به راه اندازی آن نموده‌اید، وسایل و تجهیزات مختلفی تهیه نمایید. به طور قطع، در صورت بزرگ بودن فست فود و تعداد مشتریان شما، تجهیزات کم‌ظرفیت و کوچک، کفاف کار شما را نمی‌دهند. در ادامه قصد داریم لیست تجھیزات لازم برای راه اندازی فست فود را به صورت مجزا برای شما بیان کنیم:

تجهیزات آماده سازی:

  • میز تاپینگدار
  • هود آشپزخانه صنعتی
  • هود مرکزی
  • میزکار تمام استیل
  • فریزر میزکاری
  • یخچال میزکاری
  • فریزر ایستاده
  • یخچال ایستاده
  • تاپینگ پیتزای زیر یخچالی
  • خلال‌کن رومیزی

تجهیزات پخت

تجهیزات نگهداری و انبار

  • قفسه انبار پروفیلی
  • قفسه انبار از ورق استیل
  • قفسه سردخانه
  • قفسه ظروف بزرگ
  • کابینت دیواری
  • کابینت دیواری آبچکان‌دار
  • کابینت زمینی
  • ترول حمل سینی
  • طبقه دیواری

تجهیزات شست‌وشو

نکات راه اندازی فست فود

باید توجه داشته باشید که تهیه تجهیزات لازم برای راه اندازی فست فود نیازمند شناخت دقیق نوع و منوی رستوران است. در صورت راه اندازی یک فست فود کوچک، نیازی به تهیه و خریداری تجهیزات بزرگ و ظرفیت بالا نیست و این کار تنها موجب صرفه هزینه‌های اضافی می‌شود. همچنین اگر فست فود شما بزرگ است و منویی که برای آن طراحی کرده‌اید تنوع غذایی بالایی دارد، نیاز است از تجهیزات بزرگ‌تر و با ظرفیت بیشتر استفاده کنید تا توانایی تأمین سفارشات را داشته باشید. این نکته را درنظر داشته باشید که استفاده بیش از حد از دستگاه‌ها و تجهیزات تنها موجب خرابی و کاهش راندمان آن‌ها می‌شود. در نظر داشته باشید که شما برای راه اندازی فست فود به بودجه فعلی که برای این کار می‌خواهید اختصاص دهید هم باید توجه کنید.

تجهیزات توزیع و سرو

  • شوت سیب‌زمینی
  • شوت مرغ سوخاری
  • ترول ظروف تمیز
  • ترول ظروف کثیف
  • کانتر ساده با رویه کورین
  • کانتر قاشق و چنگال با رویه کورین
  • کانتر گرم تمام استیل
  • کانتر سرد تمام استیل
  • کانتر صندوق تمام استیل
  • کانتر ساده تمام استیل
  • کانتر قاشق و چنگال تمام استیل
  • یخساز
  • کانتر گرم با رویه کورین
  • کانتر سرد با رویه کورین
  • کانتر صندوق با رویه کورین

مهم

همانطور که در این مقاله اشاره کردیم، لیست تجهیزات مورد نیاز فست فود شامل تجهیزات و وسایل گوناگونی است که عدم وجود آن‌ها در آشپزخانه، امکان آماده سازی سفارشات و فعالیت فست فود را سلب می‌کند. برای داشتن یک فست فود موفق و پردرآمد، باید از تجهیزاتی مناسب و باکیفیت استفاده نمود.

ضمانت

تمامی دستگاه های شرکت روماک دارای یک سال ضمانت و ده سال خدمات پس از فروش می باشد

جهت دریافت مشاوره و اطلاعات بیشتر با کارشناسان ما در تجهیزات آشپزخانه صنعتی روماکینگ تماس حاصل نمایید .

مطالب مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *