فست فود
یکی از نکات مهمی که باید در تهیه برنامه کسبوکار خود در نظر بگیرید، توجه به ویژگیهای منحصربهفرد، نام، هویت و شخصیت فستفود شماست. برای اینکه فستفود شما موفق شود، باید ویژگیهایی داشته باشد که آن را از سایر رقبا متمایز کند. این ویژگیها میتواند شامل کیفیت غذا، قیمت مناسب، خدمات عالی یا تنوع غذاها باشد. نکته دیگرخرید تجهیزات مربوط به پخت غذا مهم است که با انتخاب درست تجهیزات بر کیفیت غذای خو می افزایید و با این کار مشتریان خود را همیشه بعنوان یک مشتری وفادار در کنار خودتان دارید.
مروری داریم بر تجهیزات الزامی :
1- اجاق گازها:
فر یکی از تجهیزات اصلی آشپزخانه شما است. نوع فری مورد نیازتان تا حد زیادی به نوع فست فود و غذایی بستگی دارد که سرو میکنید. انتخاب اجاق گاز یک فرآیند طولانی است. به همین دلیل مهم است که بدانید چه عاملی در هنگام خرید باید برایتان مهم باشد. هنگام انتخاب اجاق مناسب برای فست فود خود این عوامل را در نظر داشته باشید:
اندازه
مقدار فضایی که در آشپزخانه خود دارید، تعیینکننده اندازه فری است که باید تهیه کنید. طراحی و چیدمان آشپزخانه به شما کمک میکند تا بدانید واقعا چقدر فضای اجاق گاز در اختیار دارید. علاوه بر این به این فکر کنید که در طول یک سرویس چه مقدار غذا در نظر دارید تهیه کنید تا متوجه شوید چه اجاق گازی و با چه اندازهای مناسب شماست.
کیفیت
اجاق گاز قلب آشپزخانه شماست، بنابراین انتخاب نوعی که بتواند در برابر آزمایش زمان و استفاده مقاومت کند، تفاوت بین موفقیت و شکست است.
عملکرد
این موضوع تا حد زیادی به نوع آشپزی شما بستگی دارد که قصد دارید در فست فود خود انجام دهید. اولین قدم این است که تصمیم بگیرید که اجاق گاز برقی میخواهید یا گازی.
2- انواع فر
مرحله بعدی این است که نوع فر مورد نیاز خود را مشخص کنید. قبل از شروع جستجو، فهرستی از انواع غذاهایی تهیه کنید که میخواهید سرو کنید. این موضوع به محدود کردن گزینههای شما کمک میکند. میانگین قیمت هر کدام از فر ها بیش از 6 میلیون می باشد.
فر صنعتی
اکثر فستفودها حداقل یک فر صنعتی یا استاندارد لازم خواهند داشت. این نوع فر برای پخت و پز یکنواخت عالی است و برای غذاهای نیمپز مناسب است. این نوع فر برای اکثر فست فودها ضروری است.
فر کانوکشن دار
برخلاف فرهای صنعتی ، این فر ها دارای فن هایی هستند که به گردش هوای گرم کمک میکنند. این فر برای پخت مواد غذایی مانند نان، شیرینی، پای و کلوچه و همچنین برشته کردن ایده آل است.
فر پیتزا
همانطور که از نام آن پیداست از این نوع فر برای تهیه پیتزا استفاده میشود. به دلیل دمای بالای آن، استفاده از آن فقط به تهیه پیتزا محدود نمیشود. با یک اجاق پیتزا میتوانید هر چیزی از دسر گرفته تا گوشت را سرو کنید.
فر نقاله
احتمالاً این نوع فر را در ساندویچ فروشی یا پیتزا فروشی محله خود دیده اید. در اجاق نقاله، غذا از تسمه نقاله عبور میکند و در آنجا گرم میشود یا با سرعت و حرارت خاصی پخته میشود.
فر ترکیبی یا کامبی
مزیت اصلی این نوع فرها تطبیقپذیری آن است. با یک فر ترکیبی میتوانید فرایندهای کباب کردن، بخارپز کردن، دودی کردن، سرخ کردن، پختن یا گریل را انجام دهید.
3- فریزر و یخچال
برای تازه نگه داشتن مواد غذایی خود تا جایی که ممکن است، باید روی فریزرها و یخچال های با کیفیت سرمایهگذاری کنید. ابتدا باید اندازه و ظرفیت فستفود خود و سپس ویژگی های آن ها را در نظر بگیرید. در حالت ایدهآل، همواره یخچالهایی انتخاب کنید که استفاده از آن برای کارکنان راحت تر است.وقت گذاشتن برای پیدا کردن بهترین یخچال یا فریزر برای فست فودتان به اطمینان از کیفیت موادغذایی که میپزید کمک میکند. بنابراین مطمئن شوید که این وسیله در صدر لیست اولویت های شما قرار دارد.
4.سینک ها
سینک ظرفشویی برای سه منظور اصلی در فست فود شما استفاده می شود: شستن ظرف، تهیه غذا و شستن دست. به طور کلی، برای برآورده کردن الزامات بهداشتی و ایمنی، احتمالاً به حداقل نوع خاصی از سینک و ماشین ظرفشویی صنعتی نیاز دارید.
5.ماشین ظرفشویی صنعتی
این دستگاه کارایی زیادی دارد و راندمان شما را بالا می برد . در مرحله اول ، ظرفشویی صنعتی به آشپزخانه ی شما نظم میدهد و در مصرف انرژی شما صرفه جویی میکند ، ظرشویی صنعتی نیروی انسانی شما را کنترل میکند با استفاده از ظرفشویی صنعتی ظرف های شما آسیب نمی بینند و در آخر با ماشین ظرفشویی صنعتی پودر و مایع کمتری مصرف میکنید
ایدههای جدید برای راهاندازی فستفود
ایدههای جدید برای فستفود را میتوان در بخشهای مختلف پیاده کرد؛ از دیزاین رستوران تا غذاهاهای جدید و نحوه ارسال. اما بهتر است بیشتر روی نوآوری و ارائه غذاهای جدید یا متفاوت و جسورانه تمرکز کنید. در ادامه ۴ ایده برای راهاندازی فستفودی خلاقانه را فهرست و بررسی میکنیم:
فستفود وگان یا گیاهی
تعداد گیاهخواران بسیار بیشتر از آن چیزی است که تصور میشود و بسیار از این افراد هم به دنبال فستفودهای گیاهی هستند. تعداد چنین رستورانهایی که غذاهای گیاهی ارائه میکنند، چندان زیاد نیست و اغلب آنها نیز تنوع و کیفیت لازم را ندارند. فستفود گیاهی راهکار خوبی برای ورود خلاقانه به صنعت غذا و رستوران است.
فست فود ارگانیک
روز به روز به تعداد افرادی که به دنبال غذاهایی سالمتر با مواد اولیه ارگانیک هستند، افزوده میشود. میتوانید روی فستفودهایی که از مواد ارگانیک تهیه میشوند، سرمایهگذاری کنید. این مواد اولیه که بدون استفاده از آفتکشها، علفکشها یا کودهای مصنوعی و شیمیایی پرورش داده میشوند، اغلب سالمتر و مغذیتر از ترکیبات معمولی هستند. فست فود ارگانیک میتواند گزینه خوبی برای افرادی باشد که به دنبال جایگزین سالمتری برای فستفود سنتی هستند.
فستفود خلاقانه
نوآوری معمولا جواب میدهد. در این مدل از فستفود، از ایدههای جدید و خلاقانه در تهیه غذا استفاده کنید. این کار میتواند شامل استفاده از مواد غیرمعمول، تکنیکهای آشپزی جسورانه و نامتعارف و یا سبکهای کاملا جدید باشد. معمولا مشتریان چنین تجربههایی را میپسندند. البته دقت داشته باشید که در این مورد افراط نکنید.
فست فود محلی
تنوع غذایی در مناطق مختلف کشور ما به حدی است که بسیار از افراد چیزی از آنها نشنیدهاند و این فرصت فوقالعادهای است تا این غذاها را در قالب فستفود به مشتریان خود ارائه دهید. این فقط یک ایده در مورد راهاندازی فستفود محلی است.ایده دیگر فستفود محلی، طبخ غذا با مواد اولیه تولیدی در همان منطقهای که رستوران در آن قرار دارد، است. فستفود محلی میتواند راه خوبی برای حمایت از کشاورزان و مشاغل محلی و نیز ارائه مواد تازه و فصلی به مشتریان باشد.
اگر در حال حاضر مدیریت فست فود را دارید یا علاقمند به تاسیس یک فست فود هستید ما به شما گروه تولید روماک ماشین با نام تجاری (روماکینگ) تولید کننده انواع تجهیزات آشپزخانه صنعتی را معرفی می کنیم . برای اطلاع از قیمت و خرید محصولات می توانید با کارشناسان ما در روماکینگ تماس حاصل نمایید.